Annonsørinnhold

Renault Megane E-Tech electric – rimelig luksus

Publisert
21. september 2022

Da Hanne fra Asker fant kjærligheten i Molde, ble det tydelig at det var på tide å bytte bil. Kombinasjonen av lang kjørerekkevidde, komfort og pris, gjør at hun har sett seg ut nye Renault Megane E-Tech electric. Vi blir med på prøvekjøring av bilen.

Det er første gang Hanne vurderer helelektrisk. Et resultat av høye bensinpriser og økt miljøengasjement, forklarer hun.

– Det har jo blitt veldig klart at fremtiden er elektrisk. Samtidig er jeg avhengig av lang rekkevidde – jeg legger jo tross alt over 50 mil bak meg hver vei til Molde, sier Hanne.

Les mer om bilen

Med en rekkevidde på opptil 458 kilometer, blir det kun ett ladestopp til Molde. Bagasjerommet på 440 liter kommer også godt med på turen. 

Hanne har frem til nå kjørt en bensindrevet bil av eldre modell, og gleder seg til å få bedre komfort på langturene over Dombås. Renault Megane E-Tech electric er både romslig og ergonomisk.

 

 

– EN STOR STANDARDFORSKJELL

– Den er veldig god å sitte i, utbryter Hanne, etter å ha satt seg inn. Bilen jeg kjører i dag er ganske liten. Det er en stor standardforskjell her.

Jeg har egentlig ikke hatt behov for noe mer. Nå som jeg jevnlig kjører lengre strekninger, vil jeg gjerne ha en bil med litt mer størrelse på. Jeg trenger noe stabilt. At den har større bagasjeplass er jo absolutt også en fordel, sier Hanne og smiler.

Bygg din egen bil

Renault megane e-tech electric – Tåler NORSKE VÆRFORHOLD

Vi stopper på Sjøstrand i Asker. Hanne forteller at hun alltid har elsket sjøen. Når hun besøker kjæresten Terje i Molde, tar de seg gjerne kjøreturer i naturskjønne omgivelser langs Atlanterhavsvegen. Uforglemmelige naturopplevelser, midt i havgapet. 

Bilen Hanne velger bør med andre ord tåle norske værforhold. Det er én av flere grunner til at hun har sett seg ut Renault Megane E-Tech electric. 

 

 

– Praktisk eleganse

Idet hun lukker døra på bilen, påpeker Hanne det lekre eksteriøret.

Bilen har en SUV-lignende front med karakteristiske designdetaljer, som lysbånd med 3D-effekt, 20-tommers hjul og svart tak. Eleganse til fornuftig pris, med andre ord. 

– Det viktigste er selvfølgelig at bilen er praktisk, men den er jo veldig fin, da. Har dere sett håndtakene på bakdøra? Hanne peker på bakdørene med stor entusiasme.

  • – Du skal nok ikke se bort ifra at det blir denne.

 

 

 

 

 

Verdt å vite om Renault Megane E-Tech:
  • Leasing fra kr 3 495,- pr. mnd.
  • kjørerekkevidde på opptil 458 kilometer - hurtiglading på inntil 130 kW // inntil 300 km rekkevidde på kun 30 min
  • Bagasjerommet på 440 liter kommer også godt med på turen - 
  • Takstativ og skiboks til ferieturer med sykler eller kano
  • Hengerfeste med tillatt henger inntil 900 kg
  • Multimediasystem med google stemmegjenkjenning, massasjefunksjon i sete og et premium lydanlegg

 

 

Motor Forum Asker og Bærum
Kontakt oss

Se Renault Megane E-Tech electric-kampanjen


Motor Forum Drammen
Kontakt oss

Se Renault Megane E-Tech electric-kampanjen

 


Motor Forum Skøyen
Kontakt oss

Se Renault Megane E-Tech electric-kampanjen