Annonsørinnhold

Renault Captur PHEV er som skapt for det norske markedet

Publisert
10. november 2020

Renault Captur har vært en stor internasjonal suksess med over 1,2 millioner solgte enheter siden lanseringen i 2013.

Are Lorentz, daglig leder hos Motorforum Asker og Bærum, er overbevist om at andre generasjon av Captur, som nå lanseres som Plug-in hybrid, vil bli en salgsvinner i Norge.

-Dette er en bil som på mange måter matcher forventningen til de som er vant til å kjøre større biler. Høyreist, lettkjørt og svært komfortabel. 

Captur er en av få Plug-in hybrider i det såkalte B-SUV-segmentet. Den vil kunne oppfylle kravet til de som tidligere har hatt en mindre bil, men som ønsker seg en større bil. Eller de de som tidligere har hatt en stor SUV, men ønsker en mindre bil med de samme egenskapene.

Vil du vite mer om denne bilen?

Renault Captur PHEV er en lettkjørt og komfortabel bil med god fremkommelighet og lang rekkevidde

Renault Captur PHEV er en lettkjørt og komfortabel bil med god fremkommelighet og lang rekkevidde

Lave utslipp og lang rekkevidde som oppfyller kundens krav

Dette er den første rimelige modellen i sitt segment som tilbyr en Plug-in hybrid drivlinje.
Dra på langtur med hele familien med et lavt drivstofforbruk på kun 0,15 l/mil eller kjør 100% elektrisk i inntil 65 km. Captur starter alltid i elektrisk modus og kan kjøre på kun strøm, noe som gir lave driftskostnader og stillegående og behagelig kjørekomfort.

-Startprisen på kr 359 800 kr er det ingen andre i markedet med denne drivlinjen som kan matche. Her er det virkelig mye bil for pengene, sier Are Lorentz. 

Renault Captur PHEV er utstyrt med en helt ny, smart førerplass med en 9,3-tommers berøringsskjerm og et 10,2-tommers digitalt instrumentpanel.

Renault Captur PHEV er utstyrt med en helt ny, smart førerplass med en 9,3-tommers berøringsskjerm og et 10,2-tommers digitalt instrumentpanel.

Vil du vite mer om Renault Captur PHEV?

 

En bil som er rustet for fremtiden

Bilen bærer preg av en tydelig målsetning om å være fremtidsrettet, noe nordmenn verdsetter høyt. Individuelle innstillinger gjør at hver enkelt fører kan starte kjøreturen i ønsket seteposisjon og temperaturinnstilling. Alle innstillinger justeres fra berøringsskjermen og instrumentpanelet som er lett tilgjengelig for både fører og passasjer.
Captur PHEV gir behagelig kjøring med tilpasninger av den flytende midtkonsollen, som er perfekt plassert med e-shifter girspak. Den gir gode muligheter for oppbevaring av praktiske ting som solbriller, bensinkort og lignende.

Sikkerheten er godt ivaretatt, med automatiske varslinger ved filskifte og syklister og fotgjengere i veibanen. Det aktive bremsesystemet er utviklet for bråbrems når bilen oppfatter hindringer i veien.

Capture PHEV er en lettkjørt og komfortabel bil med god fremkommelighet og lang rekkevidde

Capture PHEV er en lettkjørt og komfortabel bil med god fremkommelighet og lang rekkevidde

“Drive the future”

Captur PHEV har et luksuriøst design med skinn i interiøret. Med en høy sittestilling, automatisk lukeparkering og 360 graders kamera får føreren en komfortabel kjøreopplevelse.

For deg som trenger god fremkommelighet, enten du skal på hytta på fjellet, eller inn i de dypeste skoger, vil den høye bakkeklaringen bidra til at bilen tar seg frem selv på dårlige veier. For deg som er på jakt etter en SUV vil bilens utseende oppleves som fremtidsrettet  med moderne og tøffe linjer.

Renault-gruppen har tilbudt elektriske biler i over 10 år og er Europas ledende produsent. Nye Captur blir en viktig modell. Den vil være sentral i deres strategi rundt «Drive the Future», som innebærer at de innen utgangen av 2022 vil kunne tilby 12 elektriske modeller i sitt sortiment.

 

Fikk du lyst til å prøvekjøre?

 

Motor Forum – Asker og Bærum, Alf Kristoffersens v. 7, 1396 Billingstad , Tlf.: 66 77 59 20