Annonsørinnhold

Sara og André: Mustang Mach-E er den perfekte familiebil!

Publisert
16. mai 2022

Da Sara og André ble foreldre for andre gang, trengte de en ny familiebil, og for første gang skulle de velge helelektrisk. Bra med plass, masse kjøreglede og lang elektrisk rekkevidde gjorde at de endte opp med nye Mustang Mach-E. Et perfekt familiebilvalg, mener samboerparet fra Larvik.

– Det er en helt herlig bil på alle måter. Jeg må jo innrømme at jeg er glad i å kjøre bil og er opptatt av gode kjøreegenskaper, men det er også viktig å få plass til dypvogn i bagasjen og god plass til to barneseter til Luna Louise på 5 uker og Ella Toba som er 5 år. Den lange elektriske rekkevidden gjør også at jeg kan kjøre til og fra jobb hele uken uten å lade, og sparer i tillegg masse penger på bompenger, sier Sara Yousefi.  

Til daglig er 31-åringen radiograf på sykehuset i Tønsberg, drøye 40 km fra tobarnsfamiliens bosted i Larvik. Selv om hun nå er i mammaperm, rakk hun å dagpendle flere måneder til jobb med sin nye Mustang Mach-E med firehjulstrekk, 351 HK og elektrisk rekkevidde på opptil 540 kilometer.

Les mer om bilen her

Nye Mustang Mach-E har et stort og romslig bagasjerom på over 400 liter bak, og en drenerbar frunk, som lett kan vaskes, på 100 liter under panseret foran på bilen.

– Den frunken er som skapt for møkkete og vått barnehagetøy så du slipper å dra det inn i bilen, sier Sara.

Med baksetene slått ned byr Mustang Mach-E på hele 1420 liter med plass bak forsetene.

 

– Sparer mye bare på drivstoff og bompengeutgiftene

Plassen i baksetet er ifølge småbarnsforeldrene mer enn tilstrekkelig for et bakovervendt og et forovervendt barnesete til familiens to yngste medlemmer.

–  For oss handlet det først og fremst om å få en praktisk og romslig bil som er billig i drift og som vi har råd til. Når vi sammenligner med vår gamle bil, som var en dieselbil, så har vi spart masse på drivstoff og bom alene ved å kjøpe en Mustang Mach-E. Det skader selvsagt ikke at den ser kul ut og skiller seg fra de mange kjedelige elbilene, sier André Evensen (31).

Bygg din bil her

 

Rattvarme, firehjulstrekk og høyere bakkeklaring: Gode vinteregenskaper

Etter den første perioden på snødekte veier har André og Sara bare positive erfaringer i forhold til bilens vinteregenskaper.

– Vi er kjempefornøyde. Mens den høyere bakkeklaringen og firehjulstrekk gjør at vi kommer oss frem uansett føre, gir oppvarmet ratt og forhåndsoppvarming av kupeen en skikkelig luksusfølelse på de kaldeste dagene. Den har også masse krefter samtidig som den føles trygg på alle underlag, sier André.

 

– Bedre oversikt og ekstra trygghet

Nye Mustang Mach-E er en helelektrisk SUV hvor sittehøyden er høyere enn i en vanlig personbil. Dette er noe spesielt Sara setter pris på ved den nye bilen deres.

– Jeg har slitt med en prolaps etter å ha fått to barn. Det å kunne sette seg mer rett inn i bilen, og ikke ned, gjør at det er bedre for ryggen. Setene er også slik at jeg kan kjøre lengre turer uten å bli plaget av dette. Jeg føler meg også tryggere med den ekstra oversikten jeg får med den høyere sittehøyden og det lange panseret foran meg. Mustangen er rett og slett perfekt for dem som er ute etter mest mulig familie-elbil for pengene – både for de små og for oss store, konkluderer Sara Yousefi.

Bestill prøvekjøring her

 

– Morsom detalj med projisert lys av ponni på siden av bilen

Nye Ford Mustang Mach-E har fått 5 stjerner og toppscore i det uavhengige kollisjonstestprogrammet til Euro NCAP. Den er også utstyrt med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som gjør bilturen både sikrere og mer komfortabel. Til tross for dette er det en helt annen detalj ved bilen som André har bitt seg merke i.

– Lyset av en ponni som projiseres på bakken ved siden av bilen når du åpner den i mørket er rett og slett både rått og en morsom detalj, legger Larvik-mannen André Evensen til.

 


Mustang Mach-E finner du hos følgende Kverneland Bil forhandlere:
Ford Bilhuset Sandnes    Ford Bryne    Ford Minde    Ford Åsane    Ford Haugesund