Annonsørinnhold

Smart leie av bil i sommer

Publisert
19. juni 2018

Bærum bilutleie innrømmer det glatt, de har overkapasitet på varebiler i juli og velger å la kundene få fordelen av det. Det stopper ikke der, de har også en rekke ideer om hva slike kjøretøy kan brukes til. Visste du at det finnes folk som drar på eventyrferie med varebil som er fullastet av sportsutstyr og reisekjøkken?

– Kort fortalt har vi store kunder med tilsvarende store prosjekter som leier store deler av varebilene våre, hele året. Utenom juli når hele Norge stopper opp. I stedet for å fylle opp parkeringsplassen, leies bilene ut til ekstra gunstige sommerpriser med fri kjørelengde. Da dukker det opp kunder som har et bredt spekter med transportbehov, det strekker seg fra å flytte familiens student ut eller inn ved studiested, til å flytte møbler mellom vinter- og sommerhytter, forteller daglig leder Christian Schmidt i Bærum bilutleie.

Varebiler fra Bærum bilutleie

SOMMERPRISER: Bærum bilutleie leier ut varebiler til en gunstig pris i sommer.

Har du ikke prøvd varebilferie?

Varebil på ferie. Utleid av Bærum bilutleie.

EVENTYRFERIE: Lei en varebil og dra på alternativ sommerferie.

Bredden i sortimentet strekker seg sømløst fra små varebiler til lastebiler med kapasitet fra 3 kubikkmeter til 34.
– Under hashtaggen #varebilferie og #bærumbilutleie på Instagram har kunder lagt ut bilder av kreative innfall med våre varebiler. I den anledning belønner vi gode bilder med en ekstra rabatt, forteller Schmidt med et lurt smil.
Og påfunnene mangler ikke, innfallet som kanskje overrasker mest er unge mennesker som har bygd et provisorisk kjøkken bak i en lastebil de har leid for eventyrferie. Hva slags behov har du? Se listen på fraktforslag som du kanskje ikke ante at du hadde. Benytt anledningen i sommer til å flytte på verdier, skrot eller gjøre alvor av den eventyrferien under flagget #varebilferie.

 

Drømmebil til nytte og nytelse

Avgiftspolitikk og miljøhensyn har medført at motorer på generelt grunnlag er blitt mindre i moderne biler. Derfor har mange biler lavere grenser for hva de kan trekke enn før. Plutselig blir det en utfordring å trekke båten på 2-2,5 tonn opp av vannet og frakte den et annet sted. Eller at det ikke lenger er så innlysende å henge en hestetilhenger bak på bilen. Her kommer Bærum bilutleies nyanskaffelser hendig inn.

Discovery - Bærum bilutleie

LUKSUSFØLELSE: Land Rover Discovery 5 er populær blant de som trenger en bil for å komme seg til hytta, og samtidig oppleve høyt utstyrsnivå, komfort og luksusfølelse.

– Med nye Land Rover Discovery 5 som er utstyrt med råsterke V6-turbodieselmotorer og en maksimal hengervekt på 3,5 tonn, kan utfordringene løses enkelt med å leie en slik. Firehjulstrekket sørger også for at man ikke blir stående og spinne nederst i båtslippet eller i gjørme på jordet. Vi mistenker at kombinasjonen med høyt utstyrsnivå, komfort og luksusfølelse er grunnen til at Discovery er blitt populær blant kunder som vil på helgetur for hyggens del og skjemme seg selv litt bort i en grom bil, mener Schmidt.

 

Kabriolet med temperaturrabatt

Siden temaet er inne på kos og hygge i spennende biler, er det umulig å komme utenom de artigste bilene hos Bærum bilutleie. De har et utvalg Fiat 124 Spider – altså en snerten kabriolet – i assorterte farger som er blitt veldig populære sommerstid.

Vi har innført begrepet ”Godværsgaranti” (#godværsgaranti) for Fiatene, desto kaldere det blir, jo billigere blir leien.

– En kunde insisterte på å leie rød bil hele sommeren, og har truffet veldig bra med tanke på været. En artig gimmick fra oss i så måte; Vi har innført begrepet ”Godværsgaranti” (#godværsgaranti) for Fiatene, jo kaldere det blir, desto billigere blir leien. Det vil si at ved 20 plussgrader er det ingen rabatt, deretter synker prisen med 100 kroner pr grad. Det vil si et avslag på 400 kroner om det er 16 grader, sier Schmidt.

Fiat cabriolet utleid fra Bærum bilutleie

FIAT KABRIOLET: Hos Bærum bilutleie får du leid en kabriolet med «Godværsgaranti».

Det knytter seg en aldri så liten historie til Fiat hos Bærum bilutleie. I firmaets spede barndom på 70-tallet ble artisten Leif Juster avbildet sammen med en rød 124 Spider som var i flåten den gang. Det bildet henger fortsatt på veggen på Haslum, og man vet at denne bilen befinner seg i Asker i beste velgående. Det har vært snakk om å gjenforene den med de moderne versjonene, ved en passende anledning.

 

Billigere å leie enn på Gardermoen

Selskapet er frittstående og har ingen kobling til de store internasjonale aktørene. De er heller ikke representert på Gardermoen.
– Det er ikke interessant for oss, mange kunder velger i stedet å ta flytoget til Sandvika hvor vi plukker dem opp. Det er en liten innsats for å få en vesentlig bedre pris, og oftest en bedre leiebil i samme slengen. Vi velger nemlig modeller med høyere utstyrsnivå fordi stadig flere etterspør komfortfunksjoner som adaptiv fartskontroll, avslutter Schmidt.

Bærum bilutleie, Kirkeveien 58, 1344 Haslum, Tlf.: 67 518 518