Annonsørinnhold

Opel har kommet til Rud

Publisert
13. februar 2020

Bertel O. Steen Asker og Bærum har ­innlemmet Opel i stallen. Markedssjef Stian Haug er sikker på at merket har en lys fremtid her i distriktet.

Fra nyttår har Opel funnet seg et nytt hjem hos Bertel O. Steen. Bakgrunnen er at Opel ble kjøpt opp av det franske selskapet PSA i 2018.

Bertel O. Steen var allerede importør for en del merker fra PSA, som Peugeot, Citroën og DS. Det var dermed ikke unaturlig at firmaet også tok over import og salg av Opel her til lands.

Ny start i sentral beliggenhet

Markedssjef Stian Haug hos Bertel O. Steen Asker og Bærum synes det er flott å få det tradisjonsrike merket i stallen.

– Jeg tror dette blir veldig gøy, og gleder meg over at vi får jobbe med Opel i Asker og Bærum. Merket har hatt en litt kronglete tilværelse her, med mye bytte av forhandlere. Det fikk en ny giv da PSA gikk inn på eiersiden, og nå skal vi bidra til at Opel får en ny start her i området. Ikke minst blir det mye enklere å komme innom og se alle de spennende modellene, siden vi ligger sentralt til på Rud.

Se vårt åpningstilbud

Bertel O. Steen har stort utvalg av Opel.

Rød Opel hos Bertel O. Steen.

De fleste av Opels modeller kan ­allerede beskues hos Bertel O. Steen på Rud.

Bunnsolid på alle fronter

Stian Haug forsikrer oss om at de satser for fullt på merket.

– Opel er i de beste hender. Bertel O. Steen har et omdømme som rett og slett er bunnsolid, og det skal vi selvfølgelig ta vare på. Da kan vi ikke gjøre ting halvveis, så Opel blir et fullverdig medlem av familien. Vi har tatt inn Opel fordi vi har stor tro på merket, og at det har en fantastisk fremtid. Dette er en langsiktig relasjon, Opel har rett og slett kommet for å bli hos oss, fastslår han.

Salgssjef Stian Haug hos Bertel O. Steen.

Salgssjef Stian Haug hos Bertel O. Steen.

Vil ligge i forkant

Stian Haug forteller at Bertel O. Steen ikke bare ønsker å være fullt oppdatert til enhver tid. Firmaet vil helst ligge litt i forkant. Derfor satses det mye på kursing og opplæring av de ansatte. Dette gjenspeiles i arbeidet de har gjort med å bygge opp apparatet rundt Opel på Rud, forteller han.

– Satsingen på merket gjenspeiles i selgere, teknikere og mekanikere – det er topp folk alle sammen. Det er ingen liten jobb å bygge opp apparatet rundt et bilmerke. Derfor er vi veldig glad for at vi også har fått tak i svært dyktige personer, som har lang erfaring med Opel. For selv om kursing og opplæring gir kompetanse, er det lite som kan erstatte erfaring.

Alle modeller tilgjengelig

De fleste av Opels modeller kan allerede beskues hos Bertel O. Steen på Rud, og rundt månedsskiftet februar-mars skal alle være på plass, forteller Haug. Han trekker blant annet frem Corsa-E og Grandland X som spennende modeller han gleder seg til å vise frem. Han understreker samtidig at Opel har et bredt utvalg av modeller, for alle behov. Også varebiler, som innlemmes i forhandlerens Proffsenter.

– Opel har en lang og stolt historie, og nå skal vi skape en flott fremtid. Det gleder vi oss veldig til! Spesielt siden merket har hatt en veldig positiv utvikling de siste årene, ikke minst når det gjelder stil og utseende. Alle som er nysgjerrig på Opel er hjertelig velkommen hit for å se selv. Kommer du på fredag får du vaffel også!

Se vårt åpningstilbud