Annonsørinnhold

Folkefavoritt i sterkt oppgradert versjon

Publisert
14. oktober 2019

KEiiNO lagde fest hos Motorforum, men den store stjerna var Renault Zoe.

Den originale Renault Zoe ble lansert for syv år siden, og har siden den gang blitt Europas mestselgende elbil. Nå er altså den nye versjonen her, og de som kom til Motor Forum onsdag 2. oktober fikk se – og ikke minst prøve – en kraftig oppgradert bil.

 

Renaults Electric Passion Tour tok turen til Motor Forum på Billingstad.

 

Renaults Electric Passion Tour tok nemlig turen til Billingstad, og kunne by på både prøvekjøring av den nye bilen, kaffe og kake, konkurranser og en opptreden av gruppen KEiiNO.

Er du nysgjerrig på nye Zoe?

Hedda Lie Østlund ble så imponert av nye Zoe at hun bestilte en på stedet.

Kjærlighet ved første prøvekjøring

Det var liten tvil om at førsteinntrykket falt i smak hos de som fikk prøvekjøre Zoe hos Motorforum på Billingstad. Ikke minst for Hedda Lie Østlund (72), som hadde tatt turen fra Oslo.

– Jeg har en hybridbil i dag, og ønsket å gå over til elbil. Det var en venninne som først anbefalte denne, og andre jeg snakket med var også veldig positive til Zoe. I tillegg har den god rekkevidde, noe som var veldig viktig for meg, blant annet fordi jeg har 20 mil å kjøre til hytta. Det er veldig greit å slippe å lade på veien dit, og heller lade når man er fremme.

Hun falt såpass pladask for bilen, at hun like godt bestilte en der og da. Dermed ble hun den første til å kjøpe den nye Renault Zoe hos Motor Forum Asker og Bærum.

– Førsteinntrykket var rett og slett så bra at jeg bestemte meg på stedet. Bilen er veldig komfortabel og praktisk, og 3 års serviceavtale gir trygghet. I tillegg til at jeg likte fargen så innmari godt! Så nå gleder jeg meg veldig til å få bilen, forteller Hedda Lie Østlund.

 

Nye Renault Zoe innfridde familiens krav til sikkerhet, rekkevidde og god plass.

Johan på åtte år var mildt sagt fornøyd etter prøveturen, og resten av familien så ut til å være enig.

Sikkerhet, rekkevidde og plass

Blant de fremmøtte var også Kristine Sahlberg (43), som fylte den nye Zoe med mannen Niko (42) og barna Johan (8) og Ellen (5). I tillegg var en representant fra Motorforum med på prøveturen, og det var ikke noe problem å få plass til alle sammen, forteller Kristine.

Hun forteller at de ser etter en elbil, når familien nå skal bytte ut bil nummer to.

– Vi har elbil fra før, men rekkevidden er for dårlig. Derfor bestemte vi oss for å teste denne, og førsteinntrykket var veldig bra. Vi har ikke tatt noen avgjørelse ennå, men sikkerhet, rekkevidde og god plass står høyt på listen for oss, og her har Zoe imponert.

Spesielt imponert så sønnen Johan ut til å være. Etter prøveturen kom han med det rene gledesutbruddet: «Det var en kjempebra bil!»

 

Nils-Henrik Holmen (t.v.) og Roger Andersen, henholdsvis administrerende direktør og markedsdirektør i Renault Norge, kunne stolt vise frem nye Zoe. 

Kraftig oppgradering

Roger Andersen fra Renault Norge var tilstede under lanseringen hos Motorforum. Han sier at den nye versjonen av Zoe er en kraftig oppgradering fra den populære førsteutgaven. Noe av det man først legger merke til, er interiøret.

– Interiøret gir rett og slett en følelse av kvalitet. I tillegg har det kommet en rekke nye features, blant annet når det gjelder skjermen, belysning og ikke minst at det er ekstremt lite støy i kupeen. Ellers er det små praktiske ting, som trådløs lading for mobiltelefon i midtkonsollen, og usb-utganger i baksetet slik at barna kan bruke nettbrett og lignende. Man har rett og slett tenkt på det meste, så her får man veldig mye bil for pengene, sier Andersen.

Det nye interiøret ble bemerket både av verter og gjester. Av mindre synlige forbedringer er blant annet batteriet, og dermed rekkevidden, flere hakk bedre. Renault Zoe har en maksrekkevidde på hele 395 kilometer etter den nye og strengere WLTP-standarden.

I tillegg er det en rekke andre tekniske forbedringer, som forenklet og raskere lading (50 kW hurtiglading). Ett eksempel på oppgraderingene på den nye versjonen ser man på LED-lysene, som er hele 75 % bedre på denne utgaven.

Les mer om bilen

 

Mer behagelig kjøreopplevelse

Kim Pilgaard (69) benyttet også sjansen til å prøvekjøre nye Zoe, og han har sammenligningsgrunnlaget på plass. Pilgaard har nemlig førsteutgaven av Zoe, som han har hatt i snart fem år. Etter en kjøretur i nabolaget var dommen over den nye versjonen klar.

– Jeg har vært veldig fornøyd med den utgaven vi har nå. Vi har hytte i Svelvik, og bruker blant annet bilen til å frakte ting dit. Den har forbausende god plass når man legger ned baksetene, og denne nye versjonen ser ikke ut til å være noe mindre romslig. Rent umiddelbart vil jeg si at denne utgaven gir en større følelse av kvalitet og kraft, noe som gir en mer behagelig kjøreopplevelse. Spesielt innvendig merker man stor forskjell. Jeg må snakke med kona først, men det er slettes ikke umulig at det blir en ny Zoe på oss.

Meld din interesse for nye Zoe

 

Den nye versjonen har smekre og spenstige linjer. Frontlyktene er 75 % mer effektive enn på den forrige versjonen. 

 

Registrer din interesse og vi kontakter deg

Jeg ønsker å bli kontaktet for mer informasjon om nye Renault Zoe.