Annonsørinnhold

Mangfold av muligheter

Publisert
31. oktober 2016

I bilbyen på Rud er det mer enn bare bilforhandlere, det er også en rekke leverandører av verkstedtjenester. En av disse er Bilsenteret som har fartstid siden 1976.

Man skal ha øynene på stilk for å orientere seg blant alle skiltene som viser til ulike bedrifter på Rud. Alternativt ha en stor speider i magen. Mellom alle de prangende neonskiltene ligger mindre bedrifter som for eksempel Bilsenteret. De er et merkeuavhengige verksted og ingen oppgave er for liten eller stor.

Bilsenteret

Skiltjungel: Bilsenteret er en uavhengig aktør med tette bånd til andre, slik kan man oppnå rasjonell drift som alle er tjent med.

KUNDER FRA ANDRE DISTRIKTER

Lite bilde

Erfaren stab: Hos Bilsenteret som ligger på Rud, blant alle andre store og små aktører, går det i ett fra morgen til kveld på verkstedet.

– Vi kan ikke nekte for at vi skulle se flere kunder som kikket nærmere etter oss som er mindre, det kan lønne seg. Vi må kjempe på andre premisser som gir kunden den ekstra opplevelsen. Skal man dømme etter kundebasen vår må vi gjøre noe riktig i så måte, sier Kay Nilsen som er daglig leder. Han sikter til at det er forbausende mange kunder som hører hjemme utenfor Asker og Bærum. Mens Motormagasinet er på besøk kommer en eldre dame inn for å bytte vinterhjul. Det viser seg at hun har kommet fra Skøyen i Oslo i ens ærend. Det finnes nærmere dekkverksted for slike enkle oppgaver, men hun bedyrer at servicen er slik hun vi ha det. Basta. – Vi må ha gjort noe riktig siden vi har kunder fra Drammen, Hønefoss og Lillestrøm for nevne noe. Vi vet av antall telefoner at mange sjekker timepriser, og selvfølgelig går noen av referansene mellom venners venner når behovet for verksted melder seg, mener Nilsen.

 

MER ENN VERKSTED

Nilsen mener videre at det er helt naturlig med ulik prising av verkstedtjenester, det er mange grunner til det. Ut fra det kan en timepris som ligger 100-150 kroner lavere enn andre steder gi et stort utslag på større jobber. – For vår del dreier det seg om ulike elementer for å yte maksimalt og klare å være konkurransedyktige. Deretter må faktorene som blir verdsatt av kundene være på plass, og da er den lange erfaringen med en sammensveiset stab en nøkkelfaktor. Med slik kompetanse får kundene mer pålitelighet i overslagene på jobben, og det gir igjen kortere ventetid med god oversikt. Men likevel: Til syvende og sist er det den totale kunde-opplevelsen som avgjør om de kommer tilbake, forteller Nilsen videre. I tillegg til verkstedtjenester selger Bilsenteret også ATV-firehjulere og franske mopedbiler. – Mopedbiler kan være svært effektivt for småkjøring i nærområdet. Hvis man for eksempel ikke lenger har førerkortet på grunn av alder, vil de fleste fortsatt kunne føre en moped. En mopedbil gir utmerket beskyttelse mot vær og vind, og kan være et ypperlig supplement for de som ikke vil hengi seg helt til taxi og kollektivt, avslutter Nilsen.

Bilsenteret AS, Rudssletta 78 1351 Rud, Tlf.: 67 13 38 02