Annonsørinnhold

De elektriske toppmodellene i 2021

Publisert
25. april 2021

Hvis du er på utkikk etter en ny bil, er det lurt å velge elektrisk. Rekkevidden og ytelsen til elektriske biler har forbedret seg drastisk de siste årene, og behovet for å beskytte miljøet har aldri vært større.

Vurderer du å kjøpe elbil i 2021? Finansieringsselskapet AS Financiering har tatt en titt på hvilke elektriske biler som er de mest populære i 2021.

Kontakt AS Financiering her

Hvorfor du bør vurdere elektrisk

Utslipp av klimagasser og klimaendringer truer planeten vår, og vi må alle bidra for å redusere karbonavtrykket.  Å erstatte den tradisjonelle forbrenningsmotoren med et elektrisk kjøretøy, er en god start.

Elbiler slipper ikke ut karbon slik bensin- og dieseldrevne biler gjør. I tillegg er ikke elbiler avhengig av petroleumsindustrien, noe som er godt nytt for både miljøet og prisen.

Mange elektriske kjøretøy er svært kostnadseffektive. En gjennomsnittlig elbil koster mer å kjøpe ny enn sin bensindrevne motpart, men er til gjengjeld mer energieffektiv og billigere i drift. I tillegg bidrar statlige intensiver til å gjøre det rimeligere å kjøre elbil.

De beste elektriske bilene i 2021

Når vi snakker om elbil, kommer vi ikke utenom Tesla. Tesla er kjent for sitt banebrytende arbeid innen både oppladbare batterier, bildesign samt selvkjørende teknologi. Bare i Norge har vi et omfattende nettverk av ladestasjoner signert Tesla.

Tesla Model Y

Teslas nyeste modell er Model Y, og det er lett å forstå hvorfor dette er en av de mest solgte bilene i 2021. Model Y er klassifisert som en SUV, og byr på god plass og oppbevaring for den tradisjonelle familien. Model Y kommer med enten fem eller syv seter.

Model Y byr på en behagelig kjøretur, med stort panoramatak og høyteknologiske attributter. Det tradisjonelle dashbordet er erstattet med et stort nettbrett, og bilen er utstyrt med åtte eksterne kameraer som forbedrer kjøreassistenten.

Tesla Model 3

En annen bestselger i 2021 er Tesla Model 3. Den har mange av de samme smarte funksjonene som Model Y, men er mindre og ser mer sporty ut. Den er spesielt populær blant sjåfører som ikke har behov for å frakte familie, bagasje og utstyr i hverdagen.

I likhet med Model Y, scorer Model 3 høyt på sikkerhet og har et vakkert og sporty design. Dette er også det billigste alternativet i Tesla-familien, og et utmerket valg for sjåfører med et budsjett å forholde seg til.

Hyundai Kona Electric

En annen budsjettvinner i 2021 er Hyundai Kona Electric. Dette er en mindre SUV med mange høyteknologiske funksjoner og en imponerende batterirekkevidde. Kjøring i Kona Electric har blitt beskrevet som raskt og underholdende.

Chevy Bolt EV

Også Chevy Bolt EV frister med en rimelig pris og en rask og morsom kjøreopplevelse. Med god plass til fire mennesker og bagasje, er denne bilen et godt valg for familier på budsjett. Chevy Bolt EV har over 250 km rekkevidde og er utstyrt med hurtigladingsteknologi.

Porsche Taycan 4S

Er du ute etter noe luksuriøst, vil du falle pladask for Porsche Taycan 4S. Dette er Porsches første elektriske bil, og leverer alt man kan forvente fra dette luksusmerket. Den ser elegant ut, er utstyrt med doble motorer og gir en morsom og fartsfylt kjøreopplevelse. Her får du både komforten, hastigheten og elegansen du forventer av en Porsche.

 

 

De beste finansieringsmulighetene for din nye elbil

Nå som du har funnet drømmebilen, er det på tide å snakke om finansiering. De færreste har mulighet til å betale kontant, og tar enten opp et billån eller velger leasing.

Med et billån kan du få fullfinansiert kjøretøyet ditt, og betaler tilbake pengene over en tidsbestemt periode. Det vil koste deg renter, men beløpet avhenger av hvordan du kredittvurderes, hvor stort lånet er og hvor lang tid du bruker på å betale ned lånet.

Velger du leasing betaler du for å bruke bilen, ikke for å eie den. De månedlige betalingene kan være mindre enn et lån, men når leieavtalen er over har du ingenting å vise til. Her må man vurdere verditapet i å eie en bil, kontra kostnadene ved leasing.

Tidspunktet for å velge elektrisk er i 2021!

Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å velge elektrisk, enn i 2021. Dette er en sektor som vokser for hvert eneste år, og som nå byr på et hav av alternativer – både innen nybilsalget, og på bruktmarkedet.

Finn din elektriske drømmebil i dag, så er du snart i gang med å redde planeten.

Finansieringseksempel fra AS Financiering på et lån til 150.000 kr: Etableringsgebyr kr 2.500,–, termingebyr kr 95,–, tinglysningsgebyr 1.051,-, 35% egenkapital, o/5 år, nom. 2,95% eff. 5,12 %. Totalt: kr 171.042,-