Annonsørinnhold

Bilverksted som holder det de lover

Publisert
31. mai 2016

Hos Bilsenteret AS på Rudssletta 78 får du det du blir lovet.

Bilsenteret er et bilverksted for alle merker, og de utfører alle serviceoppdrag man måtte trenge til bilen sin. I tillegg driver de med salg av ATV, moped, scooter og tilhenger – de er faktisk den eneste forhandleren i Bærum som selger mopeder og scootere.
– Men hovedfokuset vårt er bilverkstedet, forteller daglig leder for Bilsenteret AS Kay Nilsen.

STABILT VERKSTED

Bilsenteret har eksistert siden 1976, og mange av de ansatte har vært der lenge. Nilsen  har drevet verkstedet de siste seks årene, men har jobbet som mekaniker siden begynnelsen av 70-tallet.
– Vi har vært i bransjen lenge, og kundene setter nok pris på at vi er stabile, sier Nilsen.
Slik ser det i hvert fall ut når man ser på tilbakemeldingene de har fått på mittanbud.no. Der får verkstedet toppscore av nesten alle kundene sine.

FORNØYDE STAMKUNDER

En av verkstedets fornøyde kunder er Stig Erling Jenssen. Han kan ikke huske hvor lenge han har vært kunde hos Bilsenteret, men han er ofte innom med en av sine fem privatbiler når de trenger reparasjoner han ikke klarer selv hjemme. På spørsmål om hvorfor han velger dette verkstedet over andre svarer han kjapt.

– Jeg er fornøyd med servicen. Her får du gjort det som skal gjøres, og de er kjappe. Jeg behøver ikke å vente i ukesvis for å få time, og de gjør en ordentlig jobb. Og prisene kan jeg absolutt leve med, sier Jenssen.

Han har bare gode ting å si om gutta som jobber på Bilsenteret.

– De skal ha skryt for jobben de gjør, for de er flinke.

ÆRLIGHET ER VIKTIG

For daglig leder Kay Nilsen er det viktig å være oppriktig ovenfor kundene.

– Kunden får en estimert pris på forhånd, og den prisen prøver vi å holde oss til, med mindre det er noe mer som må gjøres med bilen. Men da ringer vi og informerer om det, forteller han.

Og det lønner seg å være ærlig. Bilsenteret har kunder som kommer fra store deler av østlandsområdet, både fra Bærum, Asker, Drammen og Oslo. Og noen kommer kjørende enda lengre for den gode servicen.

Bilsenteret AS, Rudssletta 78 1351 Rud, Tlf.: 67 13 38 02