Annonsørinnhold

I 2030 flyr bilene

Publisert
5. april 2017

Tirsdag 25. april avholdes Møller Bil Konferansen, hvor ettertraktede foredragsholdere vil svare på om det kan gå troll i denne påstanden. De vil også by på innsikt om bilisme, trafikk og miljø i Asker og Bærum.

Vitenskapen er stort enig i at det er nytteløst å spå fremtiden. Men man kan lese og tolke trender og utvikling, det gir grunnlag for antakelser om hva vi kan ha i vente. Og under Møller Bil Konferansen vil ulike foredragsholdere som kan regnes blant de fremste ekspertene i Norge, fortelle hva de ser i glasskulen og fortelle om fremtiden.

Spennvidden blir stor på foredragsholderne som vil innom temaer som mobilitet, el-biler, bildeling, miljø, næringsliv med mer. Ordførerne fra både Asker og Bærum vil stille, det vil også blant annet miljøeksperter, fremtidsforskere, Elbilforeningen, Zero, Cirkel, Multiconsult, Salto, Fortum, Enova, Smart City og representanter for MøllerGruppen.

Møller Bil Konferansen tirsdag 25. april kl. 10.00

Programmet starter klokken 10, konferansen slutter klokken 15 og miljø- og mobilitetsutstillingen lukker dørene klokken 17. I lunsjen som varer i 45 minutter vil det være god tid til uformelle samtaler om temaene.

Det er fortsatt ledige plasser for å bli bedre opplyst, åstedet er Møllers lokaler på Billingstadsletta 2 som er nabo til IKEA.

Se program og meld deg på HER

Møller Bil Asker og Bærum, Billingstadsletta 2, 1312 Slependen, Tlf.: 24 03 25 00